Polední menu

Pondělí: 28. 04. 2025– Polévka:  Šumavská bramboračka (1,3,7,9)

 

1. 250g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK v bramborovo-cuketovém těstíčku, šťouchané brambory s cibulkou a hořčičná majonéza(1,3,7,10) 169,-
2. 150g DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY plněné trhaným kachním masem podávané s červeným zelím a restovanou cibulkou (1,3,7) 169,-
3. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK nakládaný v čerstvých bylinkách, pepřová omáčka a smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 185,-
4. 150g KUŘECÍ ROLÁDA plněná masovou směsí, smetanová bramborová kaše a malý okurkový salát(1,3,7)       169,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-

 

Úterý: 29. 04. 2025 – Polévka Aztécký kuřecí vývar se smaženou tortillou (1,3,7,9)

1. 150g GYROS Z KUŘECÍHO STEHENNÍHO STEAKU, zelný salát, smažené hranolky juliene a dresing tzatziki(1,3,7)       169,-
2. 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOF s restovanou kyselou okurkou, žampiony a dušenou jasmínovou rýží(1,3,7) 169,-
3. 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY pomalu pečené na čerstvém rozmarýně ve smetanové omáčce ochucené bílým vínem, šťouchané brambory s cibulkou a sázené vejce (1,3,7)         169,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM SE ŠUNKOU, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka )1,3,7,10)       165,-
5. 180g ŠPAGETY S RESTOVANÝM HOVĚZÍM MASEM, tomatovou omáčkou, cuketou, chilli papričkou a anglickou slaninkou, sypané sýrem parmezán(1,3,7)       159,-

Středa: 30. 04. 2025 – Polévka : Květákový krém (1,3,7)

1. 200g QUESADILLAS S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, zeleninovou salsou, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, strouhaným sýrem čedar a eidam, šunkou od kosti a listovým špenátem, zakysaná smetana, smažené americké brambory (1,3,7)                                 169,-
2. 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY CHILLI CON CARNE s restovanou čerstvou paprikou, fazolemi a kukuřicí, podávané s dušenou jasmínovou rýží(1,3,7) 169,-
3. 150g OBLÍBENÉ! GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY na francouzské hořčici, pečená brambora přelitá zakysanou smetanou s pažitkou(1,3,7,10)       169,-
4. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU plněný šunkou a sýrem eidam, smetanová bramborová kaše)1,3,7)       165,-
5. 250g CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM, anglickou slaninkou, ledovým a římským salát s dresingem caesar, sypané sýrem parmezán(1,3,4,7) 165,-

 

Čtvrtek: 01. 05. 2025 – Polévka: Čočková se zeleninou (1,3,7,)

1. 300g Grilovaný VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, smetanová hořčičná omáčka, smažené hranolky a sázené vejce(1,3,7,10) 165,-
2. 150g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami(1,3,7,9,10) 175,-
3.
4.
5.

 

Pátek: 02. 05. 2025 – Polévka: Hovězí vývar (1,3,7,9)

1. 150g GUACAMOLE BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, rukolou, česnekovou majonézou, guacamole, rajčaty, kyselou okurkou a rozpečenou anglickou slaninkou, smažené hranolky se slupkou (1,3,7) 165,-
2. 150g PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO plněné nádivkou s uzeným masem a listovým špenátem, smetanová bramborová kaše a zelný salát coleslaw (1,3,7)    165,-
3. 150g OBLÍBENÉ! Pomalu PEČENÁ HOVĚZÍ KÝTA V SILNÉ ŠŤÁVĚ, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10) 169,-
4. 150g STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný na smetanovém pórkovém rizotu, listový salát s bazalkovým pestem a sušenými tomaty(1,3,4,7) 189,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, listovým špenátem, smetanou a česnekem, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-