Polední menu

Pondělí: 10. 11. 2025– Polévka: : Květákový krém (1,3,7)

 

1. 250g MEXICO! BURRITOS GUACAMOLE S KUŘECÍM MASEM v koření fajitas, pečenou čerstvou zeleninou, ochuceným ledovým salátem, strouhaným sýrem eidam a čedar, smažené hranolky a zkysaná smetana(1,3,7) 169,-
2. 150g ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY smažené v pivním těstíčku, bramborová kaše a kyselá okurka (1,3,7) 169,-
3. 150g OBLÍBENÁ KLASIKA! HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami(1,3,7,9,10) 175,-
4. 150g Grilovaný STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný s fazolovými lusky na másle a šťouchaným bramborem s cibulkou(1,3,4,7)       189,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, čerstvou petrželkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

 

Úterý: 11. 11. 2025 – Polévka Hrachová s majoránkou (1,3,7,)

1. 150g HOVĚZÍ STEAK! GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK přelitý omáčkou demi glas, smažené hranolky se slupkou a bazalková majonéza  (1,3,7)       189,-
2. 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOF s restovanými žampiony a kyselou okurkou, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 175,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR HERMELÍN, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10) 169,-
4. 150g KUŘECÍ ROLÁDA plněná masovou směsí podávaná se smetanovou bramborovou kaší a malým okurkovým salátem(1,3,7)       169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, anglickou slaninkou, houbami, česnekem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

Středa: 12. 11. 2025 – Polévka : Kuřecí vývar s nudlemi (1,3,7,9)

1. 150g ASIJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou, česnekem, zázvorem a omáčkou hoi-sin, dušená jasmínová rýže (1,3,5,6,7,8,11)                                 169,-
2. 150g KOPROVKA! VAŘENÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK v silném vývaru přelitý smetanovou koprovou omáčkou, podávané s houskovým knedlíkem a vařeným vejcem(1,3,7) 169,-
3. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V BRAMBORÁKU podávaný se šťouchaným bramborem s mladou cibulkou a zelným salátem  (1,3,7)       175,-
4. 150g GRILOVANÉ KARBANÁTKY připravované z mletého hovězí krku a vepřové plece, smetanová bramborová kaše, sázené vejce a malý okurkový salát(1,3,7)       175,-
5. 200g ŠPAGETY AGLIO OLIO s restovaným česnekem, chilli papričkou a italskou pancetou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 13. 11. 2025 – Polévka: Frankfurtská s bramborem (1,3,7,)

1. 250g CHIMICHANGAS JALAPEŇOS s trhaným vepřovým masem v zauzené barbecue omáčce, rajčaty, čerstvou zeleninou, papričkami jalapeňos, strouhaným sýrem eidam a čedar, šunkou od kosti, smažené hranolky a zakysaná smetana(1,3,7) 169,-
2. 150g VÝPEČKY Z VEPŘOVÉ PLECE na česneku a cibulce, bílé zelí a domácí bramborový knedlík(1,3,7) 169,-
3. 150g SMAŽENÉ RYBÍ FILÁTKO Z TILÁPIE podávané se smetanovou bramborovou kaší a malým řeckým salátem s balkánským sýrem(1,3,4,7)       175,-
4. 200g NÁŠ TIP! GRILOVANÁ KRUTÍ JATÝRKA v omáčce demi glas s restovanou paprikou, cibulkou, rajčaty a chilli papričkou, dušená jasmínová rýže(1,3,7)       169,-
5. 180g ŠPAGETY s tomatovou omáčkou arabiata, česnekem, chilli papričkou a sušenými tomaty, sýr parmezán(1,3,7,9) 159,-
     
     

 

Pátek: 14. 11. 2025 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g HAMBURGER V DOMÁCÍ HOUSCE s jemně mletým hovězím masem, sýrem čedar, ledovým salátem, majonézou ze sušených rajčat, smaženou bramborovou plackou, rozpečenou anglickou slaninkou, kyselou okurkou, rajčaty a červenou cibulkou, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 169,-
2. 150g PLZEŇSKÝ GULÁŠ Z DIVOČÁKA ochucený čerstvou majoránkou, podávaný s houskovým knedlíkem a cibulkou(1,3,7)    179,-
3. 150g PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA v naší barbecue marinádě, šťouchané brambory s cibulkou, zakysaná smetana a salát coleslaw(1,3,7) 175,-
4. 150g TIKKA MASALA ! KUŘECÍ KOUSKY V JEMNĚ PIKANTNÍ OMÁČCE tikka masala s kokosovým mlékem a rajčaty, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, červenou cibulkou, hořčicí a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7,10) 159,-