Polední menu

Pondělí: 22. 12. 2025– Polévka: Květákový krém

 (1,3,7)

 

1. 250g MEXICO! TWISTER GUACAMOLE se smaženým kuřecím masem, rajčaty, ledovým salátem, anglickou slaninkou, guacamole, strouhaným sýrem eidam a čedar, smažené hranolky a zakysaná smetana(1,3,7) 175,-
2. 150g OBLÍBENÉ! HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami(1,3,7,9,10) 175,-
3. 150g STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný se šťouchaným bramborem s cibulkou, listový salát a holandská omáčka  (1,3,4,7) 189,-
4. 150g Grilovaný VEPŘOVÝ STEAK DUROC přelitý smetanovou hořčičnou omáčkou, smažené hranolky a sázené vejce(1,3,7,10)       179,-
5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s italskou pancetou, bazalkou, tomatovou omáčkou, česnekem, chilli papričkou a sýrem parmezán (1,3,7,9)       159,-
     
     

 

Úterý: 23. 12. 2025 – Polévka Zelná s klobáskou (1,3,7,)

1. 150g PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravovaný z kýty, ochucený majoránkou a plzeňským pivem, houskový knedlík a čerstvá cibulka(1,3,7)       175,-
2. 150g NÁŠ TIP!  GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK nakládaný v čerstvých bylinkách, smažené hranolky a omáčka se zeleným pepřem(1,3,7) 189,-
3. 150g NÁŠ TIP! SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V BRAMBORÁKU, šťouchané brambory s mladou cibulkou a zelný salát  (1,3,7) 179,-
4. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-