Polední menu

Pondělí: 08. 12. 2025– Polévka: Šumavská bramboračka (1,3,7)

 

1. 150g TRHANÉ HOVĚZÍ MASO pečené přes noc v marinádě barbecue, smažené hranolky, silná šťáva z výpeku, strouhaný sýr čedar a pikantní majonéza(1,3,7,9) 175,-
2. 150g ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězí kýty s restovaným párkem, kyselou okurkou, vařeným vejcem a vyuzeným špekem, dušená jasmínová rýže(1,3,7,10) 175,-
3. 150g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY z vepřové panenky a kuřecích prsou nakládané v jogurtu, obalované v panko strouhance, šťouchané brambory s cibulkou a kyselá okurka(+,3,7) 175,-
4. 150g KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÁ ANGLICKOU SLANINKOU A ŠPENÁTEM, smetanová bramborová kaše a malý řecký salát(1,3,7)       169(,-
5. 220g ŠPAGETY ARABIATA s italskou pancetou, tomatovou omáčkou, česnekem, chilli papričkou a sýrem parmezán(1,3,7,9)       159,-
     
     

 

Úterý: 09. 12. 2025 – Polévka Kuřecí vývar s nudlemi(1,3,7,9)

1. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK nakládaný v bylinkách, přelitý hořčičnou omáčkou ochucenou pepřem, smažené hranolky(1,3,7,10)       189,-
2. 150g LIBOVEJ SEGEDÍN! SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravovaný z vepřové kýty, podávaný s houskovým knedlíkem(1,3,7) 169,-
3. 150g ASIJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou, česnekem a zázvorem, ochucené tmavou sojovou omáčkou, dušená jasmínová rýže  (1,3,5,6,7,8,11) 175,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR HERMELÍN, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       169,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

Středa: 10. 12. 2025 – Polévka : Italská tomatová (1,3,7,9)

1. 140g GRILOVANÝ STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA, smetanové parmazánové rizoto s pórkem a bílým vínem, listový salát s bazalkovým pestem(1,3,4,6,7,8,11)                                     185,-
2. 150g MEXICO! QUESADILLAS S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, listovým špenátem, šunkou od kosti, strouhaným sýrem eidam a čedar, šťouchanými fazolemi a rajčaty, zakysaná smetana a smažené hranolky(1,3,7) 169,-
3. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V BRAMBORÁKU podávaný se smetanovou bramborovou kaší a zelným salátem(1,3,7)       169,-
4. 150g KOPROVKA! VAŘENÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK v silném vývaru přelitý smetanovou koprovou omáčkou, podávané s houskovým knedlíkem a vařeným vejcem(1,3,7)       175,-
5. 220g ŠPAGETY S ITALSKOU PANCETOU, sušenými tomaty, česnekem, tomatovou omáčkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7,9) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 11. 12. 2025 – Polévka: Frankfurtská s bramborem (1,3,7,)

1. 150g MEDAILONKY Z DIVOČÁKA přelité šípkovou vinnou omáčkou, gratinované brambory a salát polníček(1,3,7) 189,-
2. 180g GRILOVANÉ KARBANÁTKY z jemně mleté vepřové plece a hovězího krku, ochucené čerstvou majoránkou mladou cibulkou a chilli papričkou, smetanová bramborová kaše, kyselá okurka, sázené vejce(1,3,7) 175,-
3. 150g OBLÍBENÉ! GYROS Z KUŘECÍHO STEHENNÍHO STEAKU, zelný salát, smažené hranolky juliene a řecký dresing tzatziki)1,3,7)       175,-
4. 150g VÝPEČKY Z VEPŘOVÉ PLECE na česneku a cibulce, podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7)       169,-
5. 180g ŠPAGETY aglio olio s restovaným česnekem, chilli papričkou a čerstvou petrželkou, sýr parmezán  (1,3,7) 159,-
     
     

 

Pátek: 12. 12. 2025 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem (1,3,7,9)

1. 150g GUACAMOLE BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, rukolou, česnekovou majonézou, guacamole, rajčaty, kyselou okurkou a rozpečenou anglickou slaninkou, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 169,-
2. 150g MEDAILONKY Z HOVĚZÍ KÝTY pomalu pečené na zeleném pepři, fazolové lusky a smažené bramborové rosty(1,3,7)    175,-
3. 150g ČOČKA NA KYSELO podávaná s vyuzenou krkovičkou, sázeným vejcem, kyselou okurkou a restovanou cibulkou(1,3,7) 169,-
4. 150g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY smažené v parmezánovém těstíčku s bazalkou, šťouchané brambory a majonéza chorrizo(1,3,7) 175,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, listovým špenátem, česnekem a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-