Polední menu

Úterý: 18. 11. 2025 – Polévka Dýňový krém se zázvorem (1,3,7,)

1. 150g MEXICO! BURRITOS S MEXICKÝM HOVĚZÍM CHILLI, strouhaným sýrem eidam a čedar, pečenou paprikou a cibulkou, rajčaty a ledovým salátem, zakysaná smetana a smažené hranolky se slupkou(1,3,7)       169,-
2. 150g ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězí kýty s restovaným párkem, kyselou okurkou, vařeným vejcem a vyuzeným špekem, dušená jasmínová rýže(1,3,7,10) 175,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka)1,3,7,10) 169,-
4. 150g ČOČKA NA KYSELO podávaná s vyuzenou krkovičkou, sázeným vejcem, kyselou okurkou a restovanou cibulkou (1,3,7)       169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, anglickou slaninkou, houbami, česnekem, smetanou a sýrem parmezán)1,3,7)       159,-
     
     

Středa: 19. 11. 2025 – Polévka : Kuřecí vývar s nudlemi (1,3,7,9)

1. 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK zapečený sýrem hermelín a šunkou od kosti, gratinované smetanové brambory a omáčka demi glas (1,3,7)                                175,-
2. 150g OBLÍBENÉ! GYROS Z KUŘECÍHO STEHENNÍHO STEAKU, zelný salát, smažené hranolky juliene a řecký dresing tzatziki(1,3,7) 169,-
3. 150g ZÁHORÁCKÝ VEPŘOVÝ ZÁVITEK plněný kysaným zelím a uzenou krkovičkou, podávaný se smetanovou bramborovou kaší, silnou šťávou z výpeku a křupavou cibulkou(1,3,7)       175,-
4. 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY pomalu pečené na houbách, podávané s dušenou jasmínovou rýží s hráškem(1,3,7)       175,-
5. 220g ŠPAGETY ARABIATA s italskou pancetou, cuketou, tomatovou omáčkou, česnekem, chilli papričkou a sýrem parmezán(1,3,7,9) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 20. 11. 2025 – Polévka: Zelná s klobáskou (1,3,7,)

1. 250g QUESADILAS S VEPŘOVOU PANENKOU v koření fajitas, červenou cibulkou, listovým špenátem, rajčaty, smaženou bramborovou plackou, strouhaným sýrem eidam a čedar, zakysaná smetana, smažené hranolky(1,3,7) 169,-
2. 150g ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná vyuzeným špekem v omáčce s restovanou kyselou okurkou, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 175,-
3. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK nakládaný v jogurtu, obalovaný v panko strouhance, smetanová bramborová kaše a malý řecký salát(1,3,7)       175,-
4. 200g NÁŠ TIP! STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný na smetanovém parmezánovém rizotu s pórkem, listový salát se sušenými tomaty a bazalkovým pestem(1,3,4,5,6,7,8,11)       189,-
5. 180g ŠPAGETY aglio olio s restovaným česnekem, chilli papričkou a čerstvou petrželkou, sýr parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Pátek: 21. 11. 2025 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem (1,3,7,9)

1. 150g JALAPEŇOS BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, jalapeńos papričkami, kyselou okurkou, rajčaty, smaženými cibulovými kroužky, majonézou ochucenou hrubozrnnou hořčicí, guacamole, rukolou, rozpečenou anglickou slaninkou, smažené americké brambory(1,3,7,10) 169,-
2. 150g LIBOVEJ SEGEDÍN! SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravovaný z vepřové kýty, podávaný s houskovým knedlíkem(1,3,7)    169,-
3. 150g ASIJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou, tmavou sojovou omáčkou a dušenou jasmínovou rýží s mladou cibulkou(1,3,4, 175,-
4. 150g GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY nakládaný v čerstvém rozmarýnu, smetanová sýrová omáčka, pečené mladé brambory a sázené vejce(1,3,7) 175,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, listovým špenátem, česnekem a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-