Polední menu

Pondělí: 20. 10. 2025– Polévka: Frankfurtská s bramborem (1,3,7)

 

1. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK nakládaný v jogurtu a bylinkách, podávaný se smetanovou bramborovou kaší(1,3,7) 169,-
2. 150g ČOČKA NA KYSELO podávaná s uzenou krkovičkou, sázeným vejcem, kyselou okurkou a restovanou cibulkou(1,3,7) 169,-
3. 150g ASIJSKÉ NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s restovanou čerstvou zeleninou, tmavou sojovou omáčkou a dušenou jasmínovou rýží s mladou cibulkou a sezamem(1,3,5,6,7,8,11) 175,-
4. 150g STEAK Z TUŇÁKA NAKLÁDANÝ V OMÁČCE TERIYAKI, šťouchané brambory s cibulkou a listový salát s červenou řepou(1,3,4,5,6,7,8,10,11)       189,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, čerstvou petrželkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

 

Úterý: 21. 10. 2025 – Polévka Kuřecí vývar (1,3,7,9)

1. 150g MEXICO! BURRITOS JALAPEŇOS s trhaným vepřovým masem pečeným přes noc, restovanou paprikou, cibulkou a ledovým salátem, strouhaným sýrem čedar a eidam, smažené hranolky se slupkou a zakysaná smetana(1,3,7)       169,-
2. 200g SMAŽENÝ KVĚTÁK, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10) 169,-
3. 150g MEDAILONKY Z HOVĚZÍ KÝTY pomalu pečené na houbách, podávané s dušenou jasmínovou rýží s hráškem(1,3,7) 175,-
4. 150g Grilovaný STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY nakládaný v čerstvých bylinkách, pečené brambory grenaile, sázené vejce a zelný salát coleslaw(1,3,7)       175,-
5. 220g NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, červenou cibulkou, hořčicí, smetanou a sypané sýrem parmezán(1,3,7,10)       159,-
     
     

Středa: 22. 10. 2025 – Polévka :  Zelná s klobáskou (1,3,7)

1. 150g OBLÍBENÉ! GYROS Z KUŘECÍHO STEHENNÍHO STEAKU, zelný salát, smažené hranolky juliene a řecký dresing tzatziki (1,3,7)                                 169,-
2. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK nakládaný v čerstvých bylinkách, šťouchané brambory s cibulkou a anglickou slaninkou, demi glas se zeleným pepřem(1,3,7) 189,-
3. 150g TIKKA MASALA! Kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce se zázvorem a kokosovým mlékem, dušená jasmínová rýže(1,3,7)       169,-
4. 150g HOVĚZÍ KÝTA POMALU PEČENÁ NA ČESNEKU a cibulce, podávaná se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7)       175-
5. 200g ŠPAGETY AGLIO OLIO s restovaným česnekem, chilli papričkou a italskou pancetou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 23. 10. 2025 – Polévka: Cuketový krém se zázvorem (1,3,7,)

1. 250g QUESADILLAS S RESTOVANÝM LOSOSEM, strouhaným sýrem eidam a čedar, listovým špenátem, smaženou bramborovou plackou, červenou cibulkou a rajčaty, zakysaná smetana a smažené hranolky(1,3,4,7) 169,-
2. 150g ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A CIBULKOU rolovaný vepřový závitek plněný uzeným a sudovým zelím, jemná šťáva z výpeku, bramborová kaše s křupavou vídeňskou cibulkou(1,3,7) 175,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR GOUDA, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       169,-
4. 150g KRÁJENÝ KUŘECÍ STEAK plněný šunkou od kosti a sušenými tomaty, podávaný na smetanovém houbovém rizotu, omáčka demi glas(1,3,7)       175,-
5. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou, čerstvými rajčaty, bazalkou, smetanou a rukolou, sýr parmezán (1,3,7,9) 159,-
     
     

 

Pátek: 24. 10. 2025 – Polévka: Hovězí vývar se nudlemi(1,3,7,9)

1. 150g BURGER V DOMÁCÍ HOUSCE s jemně mletým masem z hovězího krku s hořčičnou majonézou, barbecue omáčkou, rukolou, smaženými cibulovými kroužky, rozpečenou anglickou slaninkou, sýrem čedar, kyselou okurkou a rajčaty, smažené hranolky se slupkou (1,3,7,10) 169,-
2. 150g BEEF BOURGIGNON! Hovězí kostky na červeném víně s kořenovou zeleninou, šalotkou a žampiony, dušená jasmínová rýže(1,3,7,9)    175,-
3. 150g KUŘECÍ STEAK CAPRESE zapečený s bazalkovými rajčaty a sýrem mozzarella, pečené mladé brambory a česneková majonéza(1,3,5,6,7,8,11) 175,-
4. 150g Smažené KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PARMAZÁNOVÉM TĚSTÍČKU, nakládané v pestu ze sušených rajčat, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7) 169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, listovým špenátem, česnekem a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-