Polední menu

Pondělí: 03. 11. 2025– Polévka: Bílá zelná (1,3,7)

 

1. 250g MEXICO! BURRITOS S KUŘECÍM MASEM v gyros koření, pečenou čerstvou zeleninou, zelným salátem, rajčaty a strouhaným sýrem eidam a čedar, smažené hranolky a zkysaná smetana(1,3,7) 169,-
2. 150g VEPŘOVÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK plněný kyselou okurkou, párkem, vejcem a vyuzeným špekem, dušená jasmínová rýže (1,3,7,10) 175,-
3. 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY pomalu pečené na čerstvém rozmarýně v omáčce ochucené bílým vínem a smetanou, šťouchané brambory a sázené vejce(1,3,7) 175,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       169,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, čerstvou petrželkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

 

Úterý: 04. 11. 2025 – Polévka Žampionový krém (1,3,7,)

1. 150g GRILOVANÝ VEPŘOVÝ STEAK DUROC, sázené vejce s opečenou anglickou slaninkou, smetanová hořčičná omáčka a šťouchané brambory s cibulkou (1,3,7,10)       175,-
2. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK obalovaný v panko strouhance, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7) 169,-
3. 150g PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravovaný z kýty, ochucený čerstvou majoránkou a plzeňským pivem, houskový knedlík a čerstvá cibulka(1,3,7) 175,-
4. 150g ASIJSKÉ NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s restovanou čerstvou zeleninou, česnekem, tmavou sojovou omáčkou, dušená jasmínová rýží(1,3,5,6,7,8,11)       169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, anglickou slaninkou, houbami, česnekem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

Středa: 05. 11. 2025 – Polévka : Kuřecí vývar s kapáním (1,3,7,9)

1. 150g Grilovaný HOVĚZÍ RUMP STEAK nakládaný v bylinkách, pečené mladé brambory grenaile, smetanová papriková omáčkou se zeleným pepřem (1,3,7)                                 189,-
2. 150g PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK vepřovým mletým masem, pečený v rajčatové omáčce ochucené strouhaným perníkem, dušená jasmínová rýže(1,3,7,9) 169,-
3. 150g Smažený kuřecí ŘÍZEK PLNĚNÝ JALAPEŇOS PAPRIČKOU A SÝREM ČEDAR, smetanová bramborová kaše(1,3,7)       169,-
4. 150g TRHANÉ HOVĚZÍ MASO pečené přes noc v zauzené barbecue omáčce, smažené hranolky, česneková majonéza a strouhaný sýr čedar, silná šťáva z výpeku(1,3,7)       175,-
5. 200g ŠPAGETY AGLIO OLIO s restovaným česnekem, chilli papričkou a italskou pancetou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 06. 11. 2025 – Polévka: Tomatová s červenou čočkou (1,3,7,9)

1. 250g GRILOVANÉ KACHNÍ PRSÍČKO přelité švestkovou vinnou omáčkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou a listový salát s bazalkovým pestem(1,3,7) 189,-
2. 150g FISH AND CHIPS (smažené rybí filátko z tilápie v pivním těstíčku, smažené hranolky a limetková majonéza)(1,3,4,7) 169,-
3. 150g SRBSKÉ RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM a restovanou čerstvou zeleninou sypané strouhaným sýrem eidam, kyselá okurka(1,3,7)       169,-
4. 200g NÁŠ TIP! STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ pomalu pečený na zeleném pepři, podávané s dušenou jasmínovou rýží(1,3,7)       179,-
5. 180g ŠPAGETY S ITALSKOU PANCETOU, tomatovou omáčkou, česnekem, chilli papričkou a sušenými tomaty, sýr parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Pátek: 07. 11. 2025 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, majonézou chipotles, rajčaty, smaženou cibulkou, kyselou okurkou, rozpečenou anglickou slaninkou, sýrem gouda, rukolou, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 169,-
2. 150g SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY obalované v kukuřičných corn flakes, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7)    175,-
3. 150g VEPŘOVÁ KRKOVIČKA PEČENÁ V JAPONSKÉ MARINÁDĚ se sojovou omáčkou kikoman a bylinkami, grilované brambory, a silná šťáva z výpeku(1,3,5,6,7,8,10,11) 175,-
4. 200g KUŘE NA PAPRICE! Trhané kuřecí maso přelité smetanovou paprikovou omáčkou, podávané s těstovinou(1,3,7) 169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, listovým špenátem, česnekem a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-