POLEDNÍ MENU

Ve všední dny se na vás těší polévky a hotová jídla v rámci pečlivě sestavených meníček.

(Cena za polední menu je včetně polévky)

POLEDNÍ MENU 1x TÝDNĚ E-MAILEM

Zjistěte hned na začátku týdne, co dobrého vás čeká!

Pondělí: 20. 01. 2020 – Polévka: Italská bramborová(1,3,9)

1.

150g Kuřecí ŘÍZEK SMAŽENÝ V BRAMBOROVO-PARMEZÁNOVÉM TĚSTÍČKU, smetanová bramborová kaše a trhaný listový salát(1,3,9)

       115,-

2.

200g GRILOVANÉ KARBANÁTKY z jemně mleté vepřové plece a hovězí kýty, ochucené bylinkami a chilli papričkou, vařené pažitkové brambory a dijonská majonéza(1,3,9,10)

115,-

3.

250g MEXICO! BURRITOS S VEPŘOVOU PANENKOU, strouhaným sýrem, pečenou zeleninou, anglickou slaninkou, rajčaty, ledovým salátem, šťouchanými fazolemi, smažené hranolky a zakysaná smetana(1,3,7,)

119,-

4.

150g KUŘECÍ KUNG-PAO S ARAŠÍDY, tmavou sojovou omáčkou, restovanou čerstvou zeleninou a dušenou jasmínovou rýží(1,3,5,6,7,8,11)

     115,-

5.

180g ŠPAGETY S VEPŘOVOU PANENKOU, parmskou šunkou, česnekem, anglickou slaninkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)

     115,-

 

 

 

 

 

 

 

Úterý: 21. 01. 2020 – Polévka: Tomatová se smetanou(1,3,7,9)

1.

 150g NÁŠ TIP! HOVĚZÍ MEDAILONKY NA HOUBÁCH, podávané s dušenou jasmínovou rýží s hráškem(1,3,7)

     115,-

2.

180g MIX GRILL XL (kuřecí prsa, vepřová panenka) zapečené se šunkou od kosti a modrým sýrem, smažené krokety a pikantní majonéza(1,3,7)

119,-

3.

150g OBLÍBENÉ! TRHANÁ VEPŘOVÁ KÝTA PEČENÁ PŘES NOC V PIVNÍ MARINÁDĚ, smažené hranolky se slupkou, strouhaný sýr čedar a silná šťáva z výpeku(1,3,7)

119,-

4.

220g Vepřová KOTLETA MARINOVANÉ V HRUBOZRNNÉ FRANCOUZSKÉ HOŘČICI, pečené brambory na másle a sázené vejce(1,3,7)

     115,-

5.

 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, italskou pancetou, česnekem, omáčkou amatriciana, bazalkovým pestem a strouhaným sýrem mozzarella (1,3,5,6,,7,9)                                                                                                                                                        

     115,-

 

 

 

 

 

 

Středa: 22. 01. 2020 – Polévka : Frankfurtská s bramborem(1,3,7)

1.

250g NÁŠ TIP! KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO podávané s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7

)

     139,-

2.

150g POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, grilované brambory grenaile a majonéza s čerstvým křenem(1,3,7)

115,-

3.

150g SMAŽENÝ SÝR CAMEMBERT, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka (1,3,7,10)            

    115,-

4.

150g HOVĚZÍ NUDLIČKY CHILLI CON CARNE s fazolemi, kukuřicí, čerstvou chilli papričkou a restovanou paprikou, dušená jasmínová rýže(1,3,7)

   119,-

5.

180g ŠPAGETY CARBONARA S KUŘECÍM MASEM, slaninkou, cibulkou a smetanou, sypané sýrem parmezán a čerstvou petrželkou (1,3,7)

115,-

 

 

 

 

 

 

 

Čtvrtek: 23. 01. 2020 – Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou, červeným kari a kokosovým mlékem(1,3,5,6,7,8,11)

1.

150g SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU plněný šunkou a sýrem eidam, šťouchané brambory s cibulkou a malý okurkový salát(1,3,7)

115,-

2.

150g BURGER JALAPEŇOS! HAMBURGER S JEMNĚ MLETÝM HOVĚZÍM MASEM, sýrem čedar, majonézou ze sušených rajčat, jalapeňos papričkami, čerstvou červenou cibulkou, rajčaty, kyselou okurkou a rozpečenou slaninkou, smažené americké brambory (1,3,7)          

125,-

3.

 150g ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná vyuzeným špekem, dušená jasmínová rýže (1,3,7)                                                  

     115,-

4.

150g NÁŠ TIP! VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ a kořenové zelenině, smetanová bramborová kaše(1,3,7,9)

       119-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pátek: 24. 01. 2020 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem (1,3,7,9)

1.

150g OBLÍBENÉ! JELENÍ GULÁŠ OCHUCENÝ ČERSTVOU MAJORÁNKOU podávaný s domácím karlovarským knedlíkem a čerstvou cibulkou(1,3,7)

125,-

2.

150g KUŘECÍ PRSÍČKO V PARMSKÉ ŠUNCE s čerstvou šalvěji a hermelínem, smetanové rizoto se žampiony, pórkem a parmezánem(1,3,7)

   115,-

3.

150g PEČENÉ RYBÍ FILÉ NA MÁSLE, bramborová kaše a malý řecký salát s balkánským sýrem(1,3,4,7)

115,-

4.

 150g NÁŠ TIP! GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK nakládaný v pepřovém koření, smažené hranolky a pepřovo-hořčičná omáčka ochucená smetanou     (1,3,7,10)                                        

139,-

5.

180g ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, česnekem, chilli papričkou, tomatovou omáčkou arabiata, rukolou a parmezánem(1,3,7,9)

115,-

 

 

 

Vážení klienti „informace o obsažených alergenech", poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.