Polední menu s alergeny

Pondělí: 12. 05. 2025– Polévka: Bílá zelná s bramborem (1,3,7)

 

1. 150g BURRITOS S MEXICKÝM HOVĚZÍM CHILLI s fazolemi, rajčaty, strouhaným sýrem eidam a čedar, čerstvou zeleninou, paprikou a cibulkou, smažené hranolky se slupkou a zakysaná smetana(1,3,7) 169,-
2. 150g PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravovaný z kýty, ochucený čerstvou majoránkou a plzeňským pivem, houskový knedlík a čerstvá cibulka  (1,3,7) 175,-
3. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK nakládaný v jogurtu, podávaný se smetanovou bramborovou kaší a malým řeckým salátem(1,3,7) 175,-
4. 150g ASIJSKÉ NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s restovanou čerstvou zeleninou, česnekem, zázvorem a tmavou sojovou omáčkou, dušená jasmínová rýže(1,3,5,6,7,8,11)       175,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, houbami, anglickou slaninkou, česnekem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

 

Úterý: 13. 05. 2025 – Polévka Kuřecí vývar s kapáním (1,3,7,9)

1. 150g TRHANÉ HOVĚZÍ MASO pečené přes noc v marinádě barbecue, smažené hranolky, silná šťáva z výpeku, strouhaný sýr čedar a pikantní majonéza(1,3,7)       175,-
2. 150g KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÁ SUŠENÝMI TOMATY, smetanová bramborová kaše a malý okurkový salát(1,3,7) 169,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10) 165,-
4. 150g GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY v pepřovém koření, pečené mladé brambory, smetanová hořčičná omáčka a sázené vejce)1,3,7,10)       175,-
5. 180g ŠPAGETY AGLIO OLIO s česnekem, chilli papričkou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

Středa: 14. 05. 2025 – Polévka : Hrachová s majoránkou

 (1,3,7)

1. 200g NÁŠ TIP! SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK připravovaný z vepřové plece, ochucený sýrem a čerstvou petrželkou, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7)                                    175,-
2. 150g ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná vařeným vejcem, pečená v silné šťávě, dušená jasmínová rýže)1,3,7,10) 175,-
3. 150g VEPŘOVÁ PANENKA plněná sýrem hermelín a šunkou od kosti, šťouchané brambory s cibulkou a smetanová sýrová omáčka(1,3,7)       175,-
4. 150g VEPŘOVÁ KRKOVIČKA PEČENÁ V JAPONSKÉ MARINÁDĚ se sojovou omáčkou kikoman a bylinkami, grilované brambory s mladou cibulkou, silná šťáva z výpeku a majonéza ochucená pestem z medvědího česneku(1,3,5,6,7,8,10,11(       169,-
5. 180g ŠPAGETY ARABIATA s kuřecím masem, česnekem, chilli papričkou, italskou pancetou, tomatovou omáčkou, bazalkou a sýrem parmezán(1,3,7,9) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 15. 05. 2025 – Polévka: Květákový krém (1,3,7,)

1. 250g MEXICO! CHIMICHANGAS S KUŘECÍM MASEM, omáčkou barbecue, španělskou rýží, pečenou čerstvou zeleninou, ledovým salátem a strouhaným sýrem eidam, smažené hranolky, zakysaná smetana(1,3,7) 169,-
2. 150g TIKKA MASALA! KUŘECÍ KOUSKY V JEMNĚ PIKANTNÍ OMÁČCE tikka masala s kokosovým mlékem a rajčaty, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 169,-
3. 150g OBLÍBENÉ! STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný s restovanou čerstvou zeleninou, a smetanovou bramborovou kaší(1,3,4,7)       189,-
4. 150g KOPROVKA! VAŘENÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK v silném vývaru přelitý smetanovou koprovou omáčkou, podávané s houskovým knedlíkem a vařeným vejcem(1,3,7)       175,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Pátek: 16. 05. 2025 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g GUACAMOLE BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, rukolou, smaženou bramborovou plackou, hořčičnou majonézou, červenou cibulkou, guacamole, rajčaty, kyselou okurkou a rozpečenou anglickou slaninkou, smažené hranolky se slupkou)1,3,7,10) 169,-
2. 150g LIBOVEJ SEGEDÍN! SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravovaný z vepřové kýty, podávaný s houskovým knedlíkem (1,3,7)    169,-
3. 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY na pikantní zelenině s jalapeňos papričkami, dušená jasmínová rýže rýže (1,3,7) 175,-
4. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V BRAMBORÁKU podávaný se šťouchaným bramborem s mladou cibulkou a zelným salátem(1,3,7) 175,-