Polední menu s alergeny

Pondělí: 06. 05. 2024 – Polévka: Čočková se zeleninou(1,3,7,9)

1. 250g MEXICO! BURRITOS S KUŘECÍM MASEM V KOŘENÍ FAJITAS, strouhaným sýrem eidam, šťouchanými fazolemi, rajčaty, pečenou zeleninou, ledovým salátem a anglickou slaninkou, smažené hranolky, zakysaná smetana(1,3,7) 159,-
2. 150g OBLÍBENÉ! TRHANÉ HOVĚZÍ MASO pečené přes noc v marinádě barbecue, smažené hranolky, silná šťáva z výpeku, strouhaný sýr čedar a dijonská majonéza )1,3,7) 165,-
3. 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY pomalu pečené na pikantní zelenině s rajčaty, podávané s dušenou jasmínovou rýží(1,3,7) 165,-
4. 150g PEČENÁ HOVĚZÍ KÝTA NA BYLINKÁCH, grilované slaninové brambory s mladou cibulkou a tatarská omáčka(1,3,7,10)       159,-
5. 180g ŠPAGETY AGLIO OLIO s česnekem, chilli papričkou a sýrem parmezán(1,3,7)       149,-
     
     

 

Úterý: 07. 05. 2024 – Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi(1,3,7)

1. 150g Smažený kuřecí ŘÍZEK PLNĚNÝ JALAPEŇOS PAPRIČKOU A SÝREM ČEDAR, smetanová bramborová kaše(1,3,7)       159,-
2. 150g OBLÍBENÉ! GYROS Z KUŘECÍHO STEHENNÍHO STEAKU, zelný salát, smažené hranolky juliene a řecký dresing tzatziki(1,3,7) 159,-
3. 150g KOPROVKA! VAŘENÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK v silném vývaru přelitý smetanovou koprovou omáčkou, podávané s houskovým knedlíkem a vařeným vejcem(1,3,7) 165,-
4. 150g ASIJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou, česnekem, zázvorem a sojovou omáčkou, dušená jasmínová rýže(1,3,5,6,7,8,11)       159,-
5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, špenátem, česnekem a smetanou(1,3,7)       149,-
     
     

Středa: 08. 05. 2024 – Polévka : Květákový krém (1,3,7)

1. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK nakládaný v čerstvých bylinkách, smetanová hořčičná omáčka, smažené hranolky(1,3,7)                                      175,-
2. 150g VEPŘOVÁ PANENKA V SILNÉ ROZMARÝNOVÉ OMÁČCE ochucené vínem a smetanou, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 159,-
     
     
     
     
     

 

Čtvrtek: 09. 05. 2024 – Polévka: Frankfurtská s bramborem (1,3,7,)

1. 300g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO s čerstvými bylinkami, podávané s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7) 175,-
2. 150g VEPŘOVÝ STEAK DUROC nakládaný v čerstvých bylinkách, fazolové lusky na česneku a slanince, smetanová pepřová omáčka, šťouchané brambory s cibulkou(1,3,7) 165,-
3. 150g OBLÍBENÉ! HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOF s restovanými žampiony a kyselou okurkou, dušená jasmínová rýže(1,3,7)       159,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR HERMELÍN, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       155,-
5. 200g TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou amatriciana, anglickou slaninkou, česnekem, olivami, chilli papričkou a sýrem parmezán(1,3,7,9) 149,-
     
     

 

Pátek: 10. 05. 2024 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g BURGER TALEGGIO v domácí SEZAMOVÉ housce s jemně mletým masem z hovězího krku, majonézou chorrizo, sýrem taleggio, rajčaty, smaženými cibulovými kroužky, rozpečenou anglickou slaninkou, dubovým salátem a kyselou okurkou, smažené hranolky (1,3,7) 159,-
2. 150g KLASIKA! ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ pomalu pečená s kyselou okurkou, podávaná s dušenou jasmínovou rýží(1,3,7)    159,-
3. 150g Krájená VEPŘOVÁ PANENKA PLNĚNÁ ČERSTVOU CHILLI PAPRIČKOU podávaná na smetanových bramborech s hráškem, omáčka demi glas(1,3,7) 165,-
4. 150g GRILOVANÝ STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný na smetanovém parmezánovém rizotu s mladým špenátem a pórkem (1,3,4,7) 175,-
5. 200g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, houbami, anglickou slaninkou, bílým vínem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7) 149,-