POLEDNÍ MENU

Ve všední dny se na vás těší polévky a hotová jídla v rámci pečlivě sestavených meníček.

(Cena za polední menu je včetně polévky)

POLEDNÍ MENU 1x TÝDNĚ E-MAILEM

Zjistěte hned na začátku týdne, co dobrého vás čeká!

Pondělí: 11. 02. 2019 – Polévka: Zelná s bramborem(1,3,7,9)

1.

150g IRSKÉ HOVĚZÍ! ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK připravovaný z irské hovězí kýty, podávaný s dušenou jasmínovou rýží(1,3,7,9,10)

115,-

2.

150g Kuřecí STEAK PLNĚNÝ ŠUNKOU OD KOSTI marinovaný v bazalkovém pestu, bramborová kaše a portská omáčka(1,3,5,6,7,8,9)

109,-

3.

250g MEXICO! CHIMICHANGAS S kuřecím masem, omáčkou guacamole, banánovými papričkami, strouhaným sýrem, ledovým salátem, pečenou zeleninou, anglickou slaninkou a zakysanou smetanou, smažené hranolky)1,3,7)

119,-

4.

150g SMAŽENÉ ŽAMPIONY, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka)1,3,7,10)

      109,-

5.

180g BRAMBOROVÉ NOKY s vepřovou panenkou, špenátem, česnekem a smetanou(1,3,7)

      109,-

 

 

 

 

 

 

 

Úterý: 12. 02. 2019 – Polévka: Kuřecí vývar s kapáním(1,3,7,9)

1.

 140g PEČENÉ FILÁTKO Z LOSOSA, šťouchané brambory s cibulkou a restovaná zelenina juliene(1,3,7,9)

      125,-

2.

150g IRSKÉ HOVĚZÍ! VAŘENÝ IRSKÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK v silném vývaru, přelitý smetanovou koprovou omáčkou, podávané s houskovým knedlíkem (1,3,7,9)

115,-

3.

150g SMAŽENÝ ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ PANENKY V PIVNÍM TĚSTÍČKU, šťouchané brambory se slaninkou a chilli majonéza(1,3,7)

115,-

4.

150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK marinovaný v čerstvých bylinkách podávaný na žampionovém smetanovém rizotu s červenou řepou a parmezánem(1,3,7)

      109,-

5.

 

 

 

 

 

 

 

 

Středa: 13. 02. 2019 – Polévka:  Cuketový krém se zázvorem a bazalkou(1,3,7)

1.

150g NÁŠ TIP!  KUŘECÍ NUDLIČKY RESTOVANÉ S ČERSTVOU ZELENINOU v omáčce teryiaki a dušenou jasmínovou rýží(1,3,5,6,7,8,9,11)

      109,-

2.

150g MIX GRILL( kuřecí prso a vepřová panenka, přelité smetanovou sýrovou omáčkou a podávané s domácími bramboráčky a grilovanou klobáskou)(1,3,7)

115,-

3.

150g KUŘECÍ STEAK CAPRESE zapečený s rajčaty a mozzarellou, smažené krokety a majonéza(1,3,7)

      115,-

4.

150g OCHUTNEJTE! POMALU PEČENÁ UZENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA podávaná se špenátem a bramborovým knedlíkem(1,3,7)

      109,-

5.

220g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, houbami, česnekem, slaninkou, smetanou rukolou a sýrem parmezán(1,3,7)

109,-

 

 

 

 

 

 

 

Čtvrtek: 14. 02. 2019 – Polévka: Italská tomatová(1,3,7,9)

1.

150g OBLÍBENÉ! HOVĚZÍ GULÁŠ Z IRSKÉ KÝTY ochucený chilli papričkou, podávaný s houskovým knedlíkem a čerstvou cibulkou(1,3,7)

109,-

2.

 150g ŘECKÉ BURRITOS! Pšeničná TORTILLA PLNĚNÁ S KUŘECÍM STEHENNÍM STEAKEM marinovaným v gyros koření, rajčaty, zelným salátem, dresingem tzatziki, ledovým salátem, strouhaným sýrem čedar a balkánským sýrem, červenou cibulkou a majonézou, smažené hranolky(1,3,7)

119,-

3.

150g OBLÍBENÉ! GRILOVANÝ TELECÍ STEAK NA ŠALVĚJI, pečené mladé brambory se slaninkou a cibulkou, omáčka demi glas(1,3,7)

      129,-

4.

150g ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM, modrým sýrem, cibulkou, sušenými tomaty, chilli papričkou a smetanou, sýr parmezán(1,3,7)

      109,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pátek: 15. 02. 2019 – Polévka: Slepičí vývar s kapáním (1,3,7,9)

1.

150g NÁŠ TIP! HAMBURGER V SEZAMOVÉ HOUSCE S JEMNĚ MLETÝM VEPŘOVÝM MASEM, sýrem čedar, smaženou bramborovou plackou, majonézou ze sušených rajčat, rukolou, pečenou slaninkou, červenou cibulkou, rajčaty a kyselou okurkou, smažené hranolky(1,3,7,11)

125,-

2.

150g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ připravovaná z irské kýty, brusinky a houskový knedlík(1,3,7,9,10)

   115,-

3.

150g ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V JAPONSKÉ PANKO STROUHANCE, smetanová bramborová kaše a majonéza z hrubozrnné hořčice(1,3,7,9,10)

119,-

4.

  150g KUNG-PAO Z KUŘECÍHO MASA S ARAŠÍDY a restovanou čínskou zeleninou, dušená jasmínová rýže(1,3,5,6,7,8,9,11)                                          

109,-

5.

180g ŠUNKA FLEKY Z VYUZENÉHO VEPŘOVÉHO ŽEBÍRKA s restovanou cibulkou a zapečené s vejcem, kyselá okurka(1,3,7)

109,-

 

 

 

Vážení klienti „informace o obsažených alergenech", poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.