Polední menu

Pondělí: 25. 03. 2024 – Polévka: Bílá zelná s uzeným masem(1,3,7)

1. 250g MEXICO! TWISTER SE SMAŽENÝM KUŘECÍM MASEM, jalapeňos papričkami, zelným a ledovým salátem, strouhaným sýrem eidam, čedar a rajčaty, smažené hranolky se slupkou a zakysaná smetana(1,3,7) 159,-
2. 150g OBLÍBENÉ! PEČENÝ ANGLICKÝ ROASTBEEF přelitý silnou šťávou z výpeku, grilované mladé brambory na rozmarýně, česneková majonéza(1,3,5,7,8, 10,11) 175,-
3. 150g ASIJSKÉ NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s restovanou čerstvou zeleninou, česnekem, zázvorem a tmavou sojovou omáčkou, dušená jasmínová rýže(1,3,5,6,7,8,11) 159,-
4. 150g HOVĚZÍ KÝTA POMALU PEČENÁ NA ČESNEKU, podávaná se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7)       165,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, anglickou slaninkou, chilli papričkou, česnekem, houbami, smetanou a parmezánem(1,3,7)       149,-

 

Úterý: 26. 03. 2024 – Polévka Kuřecí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g GRILOVANÝ STEAK Z TUŇÁKA nakládaný v omáčce teryiaiki, pečené brambory s mladou cibulkou a bazalková majonéza(1,3,4,5,6,7,8,110,11)       175,-
2. 150g TRHANÉ HOVĚZÍ MASO pečené přes noc v marinádě barbecue, smažené hranolky se slupkou, strouhaný sýr čedar, silná šťáva z výpeku a malý řecký salát(1,3,7) 165,-
3. 150g LIBOVEJ SEGEDÍN! SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravovaný z vepřové kýty, podávaný s houskovým knedlíkem(1,3,7) 159,-
4. 150g KUŘE NA PAPRICE (trhané kuřecí maso přelité smetanovou paprikovou omáčkou, podávané s těstovinou) (1,3,7)       155,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7)       149,-

Středa: 27. 03. 2024 – Polévka : Hrachová s majoránkou

 (1,3,7)

1. 200g GRILOVANÝ SEKANÝ TELECÍ STEAK z jemně mletého krku, ochucený zeleným pepřem a čerstvou petrželkou, zapečený sýrem čedar a anglickou slaninkou, smetanové brambory, sázené vejce a kyselá okurka  (1,3,7)                                   165,-
2. 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY pomalu dušené s pikantní zeleninou s rajčaty, jasmínová rýže s hráškem(1,3,7) 159,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       149,-
4. 150g KRÁJENÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK nakládaný v čerstvých bylinkách, pečené brambory přelité zakysanou smetanou s pažitkou a omáčka se zeleným pepřem(1,3,7)       169,-
5. 220g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, grilovaným kuřecím masem, anglickou slaninkou a sýrem parmezán(1,3,4,7) 155,-

 

Čtvrtek: 28. 03. 2024 – Polévka: Žampionový krém (1,3,7,)

1. 150g GUACAMOLE BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, dubovým salátem, česnekovou majonézou, guacamole, rajčaty, kyselou okurkou a rozpečenou anglickou slaninkou, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 159,-
2. 200g NÁŠ TIP! SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK připravovaný z vepřové plece, ochucený sýrem a čerstvou petrželkou, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7) 159,-
3. 150g ROLÁDA Z VEPŘOVÉ PANENKY A KRÁLIČÍHO HŘBETU zapečená v anglické slanince se sušenými švestkami, šťouchané brambory s cibulkou a brusinková omáčka)1,3,7)       165,-
4. 150g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ špikovaná vyuzeným špekem, podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami(1,3,7,9,10)       165,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou arabiata, česnekem, chilli papričkou, sušenými tomaty a bazalkovým pestem, sypané sýrem parmezánem(1,3,5,6,7,8,11) 149,-

 

Pátek: 29. 03. 2024 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem (1,3,7,9)

1. 150g GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY, omáčka demi glas, šťouchané brambory s cibulkou a sázené vejce(1,3,7) 159,-
2. 300g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO s čerstvými bylinkami, podávané s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7)    175,-