Polední menu

Pondělí: 14. 04. 2025– Polévka: Dýňový krém(1,3,7)

 

1. 150g ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězí kýty s restovaným párkem, kyselou okurkou, vyuzeným špekem a vařeným vejcem, dušená jasmínová rýže(1,3,7,,10) 169,-
2. 150g BURRITOS S KUŘECÍM MASEM V GYROS KOŘENÍ, ledovým salátem, rajčaty, strouhaným sýrem eidam a čedar, zelným salátem a dresingem tzatziki, smažené hranolky a zakysaná smetana  (1,3,7) 165,-
3. 150g VEPŘOVÁ KRKOVIČKA PEČENÁ V JAPONSKÉ MARINÁDĚ se sojovou omáčkou kikoman a bylinkami, grilované brambory, česneková majonéza a silná šťáva z výpeku (1,3,5,6,7,8,10) 169,-
4. 150g ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY smažené v pivním těstíčku, šťouchané brambory a malý řecký salát(1,3,7)       169,-
5. 200g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, listovým špenátem, česnekem, smetanou a sýrem parmezán)1,3,7)       159,-
     
     

 

Úterý: 15. 04. 2025 – Polévka Kuřecí vývar se zeleninou (1,3,7,9)

1. 150g OBLÍBENÉ! VÝPEČKY Z VEPŘOVÉ PLECE pomalu pečené na česneku a cibulce, podávané s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7)       165,-
2. 150g TIKKA MASALA ! KUŘECÍ KOUSKY V JEMNĚ PIKANTNÍ OMÁČCE tikka masala s kokosovým mlékem a rajčaty, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 169,-
3. 150g BEEF BOURGUIGNON! Hovězí kýta pomalu dušená na červeném víně, kořenové zelenině a bylinkách, smetanová bramborová kaše(1,3,7,9) 169,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR HERMELÍN, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       169,-
5. 180g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, KUŘECÍM MASEM, krutony, rozpečenou anglickou slaninkou a sýrem parmezán(1,3,4,7)       159,-
     
     

Středa: 16. 04. 2025 – Polévka : Květákový krém (1,3,7)

1. 150g MEDAILONKY Z HOVĚZÍ KÝTY pomalu pečené na houbách a bylinkách, podávané s dušenou jasmínovou rýží   (1,3,7)                               169,-
2. 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK zapečený se šunkou od kosti a sýrem eidam, smažené tenké hranolky a sázené vejce  (1,3,7) 169,-
3. 150g Smažené ŘÍZEČKY Z KUŘECÍCH PRSOU A VEPŘOVÉ PANENKY nakládané v jogurtu a obalované v sezamové strouhance, bramborová kaše a zelný salát coleslaw(1,3,7)       169,-
4. 150g STEAK Z TUŇÁKA podávaný se šťouchaným bramborem s cibulkou, listový salát se sušenými tomaty a bazalkovým pestem(1,3,4,5,6,7,8,10.11)       179,-
5. 180g ŠPAGETY AGLIO OLIO s česnekem, chilli papričkou a čerstvou petrželkou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 17. 04. 2025 – Polévka: Tomatová s bazalkou (1,3,7,9)

1. 150g GRILOVANÉ KACHNÍ PRSÍČKO přelité švestkovou omáčkou, gratinované smetanové brambory a listový salát(1,3,7) 179,-
2. 150g TRHANÉ HOVĚZÍ MASO pečené přes noc v marinádě barbecue, smažené hranolky, silná šťáva z výpeku, strouhaný sýr čedar a pikantní majonéza chipotles(1,3,7) 169,-
3. 150g SEKANÁ PEČENĚ přelitá silnou šťávou z výpeku, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7)       165,-
4. 150g VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY zapečený v kuřecí fáší s medvědím česnekem a anglické slanince podávaný se šťouchaným bramborem a omáčkou demi glas(1,3,7)       169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou, chilli papričkou, italskou pancetou a česnekem, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Pátek: 18. 04. 2025 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 250g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO v bylinkách, podávané s domácím bramborovým knedlíkem a červeným zelím(1,3,7) 185,-
2. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK, pepřový demi glas ochucený smetanou, smažené hranolky se slupkou(1,3,7)    189,-