POLEDNÍ MENU

Ve všední dny se na vás těší polévky a hotová jídla v rámci pečlivě sestavených meníček.

(Cena za polední menu je včetně polévky)

Pondělí: 21. 05. 2018 – Polévka: Frankfurtská s bramborem(1,3,7)

1.

150g HOVĚZÍ NUDLIČKY V OMÁČCE TERYIAKY s restovanou čerstvou zeleninou, dušená jasmínová rýže)1,3,5,6,8,11)

       109,-

2.

150g KUŘECÍ ZÁVITEK PLNĚNÝ HERMELÍNEM A CHILLI, zapečený v parmské šunce, houbový demi glas a šťouchané brambory s cibulkou)1,3,7,9)

109,-

3.

160g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem, smažené hranolky, pečená anglická slaninka, sázené vejce(1,3,7)

115,-

4.

150g SEKANÁ PEČENĚ PLNĚNÁ SÝREM ČEDAR A ANGLICKOU SLANINKOU, připravovaná z mletého hovězího krku a vepřové plece, bramborová kaše a silná šťáva z výpeku(1,3,7)

     109,-

5.

180g ŠPAGETY S HOVĚZÍ ROŠTĚNOU, rajčaty, česnekem, červenou cibulkou, modrým sýrem a smetanou, sýr parmezán(1,3,7)

     109,-

 

 

 

 

 

 

 

Úterý: 22. 05. 2018 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi(1,3,7,9)

1.

 150g NÁŠ TIP! SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V TĚSTÍČKU S MODRÝM SÝREM a čerstvou petrželkou, šťouchané brambory a dijonská majonéza(1,3,7,10)

     109,-

2.

160g GYROS Z KUŘECÍHO STEHENNÍHO STEAKU, zelný salát, dresing tzaziky a smažené hranolky(1,3,7)

109,-

3.

150g Hovězí ROŠTĚNÁ Z MLADÉHO BÝKA POMALU DUŠENÁ NA ŽAMPIONECH, jasmínová rýže s hráškem(1,

3,7)

125,-

4.

220g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, chery rajčaty, slaninkou, česnekem, italskou tomatovou omáčkou, rukolou a parmezánem(1,3,7,9)

     109,-

5.

 220g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, STEAKEM Z LOSOSA (100g), rajčátky a kukuřicí   (1,3,4,7)                                                                                                                                                      

     119,-

 

 

 

 

 

 

Středa: 23. 05. 2018 – Polévka : Čočková s klobáskou(1,3,7)

1.

210g MASOVÉ KULIČKY PEČENÉ V TOMATOVÉ OMÁČCE S BAZALKOU a parmezánem, šťouchané brambory s mladou cibulkou(1,3,7,9)

     109,-

2.

300g BURRITO S VEPŘOVOU PANENKOU, strouhaným sýrem, restovanou zeleninou, šťouchanými fazolemi, rajčaty, slaninkou, pečeným bramborem a šunkou od kosti, zakysaná smetana a smažené hranolky(1,3,7)

115,-

3.

150g KLASIKA! GULÁŠ Z IRSKÉHO HOVĚZÍHO VÁLEČKU podávaný s bramboráčky a červenou cibulkou(1,3,7)

    109,-

4.

150g NÁŠ TIP! Grilovaný KRŮTÍ STEAK MARINOVANÝ V ČERSTVÝCH BYLINKÁCH, vařené mladé brambory se slupkou ochucené máslem, majonéza se sušenými rajčaty(1,3,7)

   115,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čtvrtek: 24. 05. 2018 – Polévka: Aztécký kuřecí vývar se smaženou tortillou a zakysanou smetanou(1,3,7,9)

1.

150g KLASIKA! POMALU PEČENÁ JELENÍ KÝTA na česneku a vyuzeném špeku, špenát a domácí bramborový knedlík(1,3,7)

129,-

2.

 150g NÁŠ TIP! JACK DANIELS BURGER V DOMÁCÍ HOUSCE s jemně mletým masem z hovězího chuck roll, barbecue omáčkou ochucenou jack daniels, pečenou slaninkou, majonézou, sýrem, rajčaty, kyselou okurkou, rukolou a červenou cibulkou, smažené hranolky(1,3,7,10)

125,-

3.

150g SMAŽENÝ KVĚTÁK, vařené brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)

     105,-

4.

150g KUŘECÍ STEAK PLNĚNÝ MOZZARELOU A BAZALKOU, přelitý italskou tomatovou omáčkou se smetanou, dušená rýže(1,3,7,9)

       109-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pátek: 25. 05. 2018 – Polévka: Hráškový krém(1,3,7)

1.

150g NÁŠ TIP! STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY ZAPEČENÝ SE ŠUNKOU, CHŘESTEM A SÝREM, pečené mladé brambory s bazalkovým pestem a červenou cibulkou(1,3,5,6,7,8,10)

119,-

2.

150g Pečená KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÉ ITALSKOU KLOBÁSKOU SALSICIA, anglickou slaninkou, listovým špenátem a sušenými tomaty, bramborová kaše a listový salát(1,3,7)

   109,-

3.

150g KLASIKA! HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ z vyzrálé kýty podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami

109,-

4.

 150g KUŘECÍ A VEPŘOVÉ NUDLIČKY restované se zeleninou, žampiony a chilli, dušená jasmínová rýže     (1,3,7,9,10)                                        

109,-

Vážení klienti „informace o obsažených alergenech", poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.