Polední menu

Pondělí: 13. 01. 2025– Polévka: Dýňový krém se zázvorem(1,3,7)

1. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK přelitý omáčkou ochucenou zeleným pepřem, smažené hranolky a zelný salát coleslaw(1,3,7)

 

179,-
2. 150g BEEF BOURGUIGNON! Hovězí kýta pomalu dušená na červeném víně, kořenové zelenině a bylinkách, smetanová bramborová kaše)+,3,7,9) 169,-
3. 150g ASIJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou, tmavou sojovou omáčkou, čerstvou zeleninou a česnekem, dušená jasmínová rýže(1,3,5,6,7,8,11) 165,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR GOUDA, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(+,3,7,10)       165,-
5. 200g ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou arabiata, chilli papričkou, anglickou slaninkou, česnekem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       159,-
     
     

 

Úterý: 14. 01. 2025 – Polévka Kuřecí vývar(1,3,7,9)

1. 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOF s restovanými žampiony a kyselou okurkou, dušená jasmínová rýže(1,3,7)       169,-
2. 250g MEXICO! BURRITOS s trhaným vepřovým masem pečeným přes noc, čerstvou zeleninou s ledovým salátem a rajčaty, šunkou od kosti, strouhaným sýrem eidam, smažené hranolky a zakysaná smetana (1,3,7) 165,-
3. 150g POMALU PEČENÁ KUŘECÍ ROLÁDA plněná masovou nádivkou, šťouchané brambory s cibulkou a silná šťáva z výpeku(1,3,7) 165,-
4. 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK zapečený se šunkou od kosti a modrým sýrem, smažené krokety a malý řecký salát(1,3,7)       169,-
5. 220g ŠPAGETY S VEPŘOVOU PANENKOU, chilli papričkou, česnekem, bazalkovým pestem, smetanou a rajčaty, sypané sýrem parmezán(1,3,5,6,78)       159,-
     
     

Středa: 15. 01. 2025 – Polévka : Čočková s uzeným masem (1,3,7,9)

1.  150g PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravovaný z kýty, ochucený čerstvou majoránkou a plzeňským pivem, houskový knedlík a čerstvá cibulka(1,3,7)                                      165,-
2. 150g Grilovaná VEPŘOVÁ PANENKA PLNĚNÁ ČERSTVOU CHILLI PAPRIČKOU, šťouchané brambory s cibulkou a fazolové lusky na slanince a česneku, omáčka demi glas(1,3,7) 169,-
3. 150g PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY v koření barbecue, smetanová bramborová kaše a malý okurkový salát(1,3,7)       165,-
4. 150g STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný na smetanovém parmazánovém rizotu s pórkem, listový salát s červenou řepou(1,3,4,7)       179,-
5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, houbami, anglickou slaninkou, česnekem, smetanou a sýrem paremzán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Čtvrtek: 16. 01. 2025 – Polévka: Žampionový krém (1,3,7,)

1. 150g LIBOVEJ SEGEDÍN! SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravovaný z vepřové kýty, podávaný s houskovým knedlíkem(1,3,7) 165,-
2. 150g MEXICO! CHIMICHANGAS GUACAMOLE S kuřecím masem v koření fajitas, rajčaty, guacamole, kyselou okurkou, ledovým salátem, červenou cibulkou a strouhaným sýrem eidam a čedar, zakysaná smetana, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 165,-
3. 150g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY z kuřecích prsou a vepřové panenky nakládané v jogurtu, smetanová bramborová kaše(1,3,7)       169,-
4. 150g HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ pomalu pečená na zeleném pepři podávaná s dušenou jasmínovou rýží(1,3,7)       169,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7) 159,-
     
     

 

Pátek: 17. 01. 2025 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g JALAPEŇOS BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, jalapeńos papričkami, kyselou okurkou, rajčaty, smaženými cibulovými kroužky, majonézou ochucenou hrubozrnnou hořčicí, rukolou, rozpečenou anglickou slaninkou, smažené americké brambory(1,3,7,10) 165,-
2. 150g SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY obalované v kukuřičných corn flakes, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7)    169,-
3. 150g OBLÍBENÁ KLASIKA! HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami)1,3,7,9,10) 169,-
4. 150g ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY A KUŘECÍCH PRSOU s paprikou, cibulkou a klobáskou, pečené mladé brambory a silná šťáva z výpeku, zakysaná smetana s pažitkou(1,3,7) 165,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, listovým špenátem, česnekem, smetanou a parmezánem(1,3,7) 159,-