Polední menu

Pondělí: 18. 03. 2024 – Polévka: Frankfurtská s bramborem(1,3,7)

1. 250g MEXICO! BURRITOS S TRHANÝM VEPŘOVÝM masem pečeným přes noc, pečenou paprikou a cibulkou, ledovým salátem, strouhaným sýrem eidam a čedar, smažené hranolky a zakysaná smetana(1,3,7) 159,-
2. 150g OBLÍBENÉ! HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOF s restovanými žampiony a kyselou okurkou, dušená jasmínová rýže  (1,3,7) 159,-
3. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK obalovaný v sezamové strouhance, bramborová kaše(1,3,7,11) 165,-
4. 150g OBLÍBENÉ! PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA nakládaná v naší barbecue marinádě, šťouchané brambory s cibulkou a zelný salát coleslaw(1,3,7)       165,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, anglickou slaninkou, chilli papričkou, modrým sýrem, tomatovou omáčkou a parmezánem(1,3,7)       149,-

 

Úterý: 19. 03. 2024 – Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a kapáním(1,3,7,9)

1. 150g STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA nakládaný v bylinkách, pečené mladé brambory a česneková majonéza (1,3,4, 5,6,7,8,10,11)       175,-
2. 150g PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ ochucený čerstvou majoránkou, podávaný s houskovým knedlíkem a čerstvou cibulkou(1,3,7) 159,-
3. 150g GRILOVANÉ KARBANÁTKY z mletého hovězí krku a vepřové plece, ochucené čerstvou majoránkou, bramborová kaše a okurkový salát)1,3,7) 155,-
4. 150g ASIJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou, česnekem a zázvorem, dušená jasmínová rýže(1,3,5,6,7,8,11)       155,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán  (1,3,7)       149,-

Středa: 20. 03. 2024 – Polévka : Jihočeská kulajda (1,3,7)

1. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK nakládaný v čerstvých bylinkách, smetanová hořčičná omáčka se zeleným pepřem, smažené hranolky juliene  (1,3,7,10)                                    169,-
2. 150g ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná vyuzeným špekem v omáčce s restovanou kyselou okurkou, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 159,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR HERMELÍN, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       155,-
4. 150g PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA na česneku a bylinkách, silná šťáva z výpeku, červené zelí a domácí bramborový knedlík(1,3,7)       159,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, listovým špenátem, česnekem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7) 149,-

 

Čtvrtek: 21. 03. 2024 – Polévka: Hráškový krém (1,3,7)

1. 150g MEXICO! QUESADILLAS S VEPŘOVOU PANENKOU, chorrizo majonézou, strouhaným sýrem eidam, šunkou od kosti, listovým špenátem, fazolemi a rajčaty, zakysaná smetana, smažené hranolky(1,3,7) 155,-
2. 150g HOVĚZÍ KÝTA POMALU DUŠENÁ NA ČERVENÉM KARI s kořenovou zeleninou a kokosovým mlékem, bramborová kaše sypaná mladou cibulkou(1,3,7,9,11) 159,-
3. 150g VEPŘOVÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK plněný kyselou okurkou, vyuzeným špekem, párkem a vařeným vejcem, dušená jasmínová rýže(1,3,7,10)       165,-
4. 150g ČOČKA NA KYSELO podávaná s vyuzenou krkovičkou, sázeným vejcem, kyselou okurkou a restovanou cibulkou(1,3,7)       155,-
5. 180g ŠPAGETY AGLIO OLIO s česnekem, chilli papričkou a čerstvou petrželkou, sypané sýrem parmezánem(1,3,7) 149,-

 

Pátek: 22. 03. 2024 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g BURGER v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku s chorrizem, sýrem čedar, majonézou ze sušených rajčat, pečenou anglickou slaninkou, rukolou, cibulovými kroužky, rajčaty a kyselou okurkou, smažené hranolky(1,3,7) 155,-
2. 150g POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ KÝTA přelitá rajčatovou omáčkou ochucenou strouhaným perníkem, podávané s jasmínovou rýží(1,3,7,9)    159,-
3. 150g SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY obalované v kukuřičných corn flakes, bramborová kaše a zelný salát(1,3,7) 159,-
4. 150g PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO na čerstvých bylinkách, plněné žemlovou nadávkou se šunkou od kosti, šťouchané brambory s cibulkou a červená řepa(1,3,7) 159,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, červenou cibulkou, hořčicí a smetanou, sýr parmezán(1,3,7) 145,-