Polední menu

Pondělí: 25. 01. 2021 – Polévka: Žampionový krém(1,3,7)

1. 250g MEXICO! BURRITOS S VEPŘOVOU PANENKOU V OMÁČCE BARBECUE, pečenou zeleninou, strouhaným sýrem eidam, ledovým salátem, bramborovou plackou, fazolemi a anglickou slaninkou, smažené hranolky a zakysaná smetana(1,3,7) 125,-
2. 150g CHUŤ FRANCIE! BEEF BOURGIGNON z hovězí kýty dušené na kořenové zelenině  červeným vínem, smetanová bramborová kaše(1,3,7,9) 115,-
3. 150g NÁŠ TIP! VEPŘOVÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK plněný kyselou okurkou, vařeným vejcem, špekem a párkem, podávaný s jasmínovou rýží nebo houskovým knedlíkem(1,3,7,10) 119,-
4. 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK zapečený se šunkou od kosti a modrým sýrem, smažené hranolky a omáčka demi glas(1,3,7)       115,-
5. 180g TĚSTOVINY TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM, anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       115,-
6. 150g! Nutné OBJEDNAT DEN PŘEDEM, připravujeme čerstvé!!!NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATATARSKÝ BIFTEK 150g, podávaný s česnekem a chlebovými topinkami(1,3,5,6,7,8,10,11)      165,-

 

Úterý: 26. 01. 2021 – Polévka: Fazolová se zeleninou a uzeným masem(1,3,7,9)

1. 150g KLASIKA! PLNĚNÁ PAPRIKA JEMNĚ MLETÝM VEPŘOVÝM MASEM pečená v rajčatové omáčce ochucené strouhaným perníkem, dušená rýže nebo houskový knedlík(1,3,7,9)        115,-
2. 150g PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA V JAPONSKÉ MARINÁDĚ, silná šťáva z výpeku, grilované brambory na másle a česneková majonéza(1,3,5,6,7,8,10,11) 119,-
3. 150g OBLÍBENÉ! SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK NAKLÁDANÝ V JOGURTU, obalovaný v panko strouhance, bramborová kaše(1,3,7) 115,-
4. 150g VEPŘOVÁ PANENKA PLNĚNÁ SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, vinná omáčka, listový salát a šťouchané brambory s cibulkou a anglickou slaninkou  (1,3,7)       119,-
5.  180g RIZOTO Z JASMÍNOVÉ RÝŽE S HOVĚZÍM MASEM a restovanou čerstvou zeleninou, sypané sýrem eidam, kyselá okurka(1,3,7,9)        115,-
6. 150g! Nutné OBJEDNAT DEN PŘEDEM, připravujeme čerstvé!!!NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATATARSKÝ BIFTEK 150g, podávaný s česnekem a chlebovými topinkami(1,3,5,6,7,8,10,11)       165,-

Středa: 27. 01. 2021 – Polévka : Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou(1,3,7,9)

1. 250g MEXICO! QUESADILLAS S MEXICKÝM HOVĚZÍM CHILLI, rajčaty, restovanou červenou cibulkou, strouhaným sýrem eidam a niva, šunkou od kosti a listovým špenátem, smažené hranolky a majonéza(1,3,7)       125,-
2. 150g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, špikovaná vyuzeným špekem, podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami(1,3,7,9,10) 119,-
3. 150g KUŘECÍ KUNG-PAO s restovanou čerstvou zeleninou a arašídy, dušená jasmínová rýže ((1,3,5,6,7,8,10,11)                                                                                   119,-
4. 150g OCHUTNEJTE! PŘES NOC PEČENÁ ROLÁDA Z VEPŘOVÉHO KARÉ v anglické slanince, nakládaná v bazalkovém pestu, šťouchané brambory s mladou cibulkou a fazolové lusky na česneku (1,3,7)       115,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, špenátem, česnekem a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7) 115,-
6. 150g! Nutné OBJEDNAT DEN PŘEDEM, připravujeme čerstvé!!!NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATATARSKÝ BIFTEK 150g, podávaný s česnekem a chlebovými topinkami(1,3,5,6,7,8,10,11)       165,-

 

Čtvrtek: 28. 01. 2021 – Polévka: Italská tomatová s bazalkou(1,3,7,9)

1. 150g OBLÍBENÁ RYBA! GRILOVANÝ STEAK Z TUŇÁKA nakládaný ve francouzské hořčici, restovaná zelenina juliene a pečené brambory na bylinkách(1,3,4,5,6,7,8,10,11) 135,-
2. 150g JELENÍ GULÁŠ OCHUCENÝ PLZEŇSKÝM PIVEM a chilli papričkou, houskový a karlovarský knedlík, čerstvá cibulka (1,3,7) 119,-
3. 150g KRÁJENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná na smetanovém pórkovém rizotu s hráškem a parmezánem, omáčka demi glas(1,3,7)       119,-
4. 200g SMAŽENÉ KARBANÁTKY z jemně mleté vepřové plece a hovězí krku, bramborová kaše a malý okurkový salát(1,3,7,10)       115,-
5. 150g ŠPAGETY S RESTOVANOU HOVĚZÍ ROŠTĚNOU, italskou pancetou, sušenými tomaty,česnekem, chilli papričkou, tomatovou omáčkou, smetanou a rukolou(1,3,7) 115,-
6. 150g! Nutné OBJEDNAT DEN PŘEDEM, připravujeme čerstvé!!!NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATATARSKÝ BIFTEK 150g, podávaný s česnekem a chlebovými topinkami(1,3,5,6,7,8,10,11)       165,-

 

Pátek: 29. 01. 2021 – Polévka: Kuřecí vývar(1,3,7,9)

1. 150g NÁŠ TIP! THAJSKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY na zeleném kari s restovanou zeleninou, limetkou a dušenou jasmínovou rýží sypanou sezamem (1,3,5,6,7,8,11) 115,-
2. 150g HAMBURGER V DOMÁCÍ HOUSCE s jemně mletým Hovězím chuck roll, pečenou anglickou slaninkou, majonézou chipotles, kyselou okurkou, sázeným vejcem, rukolou, sýrem čedar, sázeným vejcem a červenou cibulkou, smažené batátové hranolky(1,3,7,)    125,-
3. 150g OBLÍBENÉ! MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité smetanovou omáčkou z lišek, šťouchané brambory s cibulkou(1,3,7) 119,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka     (1,3,7,10) 115,-
5. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, česnekem, houbami, anglickou slaninkou, smetanou a sýrem parmezán  (1,3,7) 115,-
6. 150g! Nutné OBJEDNAT DEN PŘEDEM, připravujeme čerstvé!!!NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATATARSKÝ BIFTEK 150g, podávaný s česnekem a chlebovými topinkami(1,3,5,6,7,8,10,11)       165,-