Polední menu

Pondělí: 04. 11. 2024– Polévka: Fazolová se zeleninou(1,3,7,9)

1. 250g MEXICO! BURRITOS S KUŘECÍM MASEM v koření fajitas, španělskou rýží, rajčaty, pečenou cibulkou a paprikou, ledovým salátem, strouhaným sýrem eidam a čedar, smažené hranolky a zakysaná smetana(1,3,7) 165,-
2. 150g OBLÍBENÉ! HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOF s restovanými žampiony a kyselou okurkou, dušená jasmínová rýže(1,3,7) 165,-
3. 150g TRHANÉ HOVĚZÍ MASO pečené přes noc v marinádě barbecue, smažené hranolky, silná šťáva z výpeku, strouhaný sýr čedar a pikantní majonéza)1,3,7) 169,-
4. 150g SMAŽENÝ KVĚTÁK, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       159,-
5. 220g ŠPAGETY ARABIATA S VEPŘOVOU PANENKOU, tomatovou omáčkou, česnekem, anglickou slaninkou a sýrem parmezán(1,3,7,9)       155,-
     
     

 

Úterý: 05. 11. 2024 – Polévka Žampionový krém(1,3,7)

1. 150g PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK vepřovým mletým masem, pečený v rajčatové omáčce ochucené strouhaným perníkem, dušená jasmínová rýže(1,3,7,9)       165,-
2. 150g OBLÍBENÉ! SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, šťouchané brambory s cibulkou, zelný salát coleslaw (1,3,7) 165,-
3. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ RUMP STEAK přelitý omáčkou demi glas se zeleným pepřem, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 179,-
4. 200g KUŘE NA PAPRICE! Trhané kuřecí maso přelité smetanovou paprikovou omáčkou, podávané s těstovinou(1,3,7)       159,-
5. 180g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, KUŘECÍM MASEM, krutony, rozpečenou anglickou slaninkou a sýrem parmezán(1,3,4,7)        155,-
     
     

Středa: 06. 11. 2024 – Polévka : Šumavská bramboračka (1,3,7,9)

1.  150g STEAK Z TUŇÁKA nakládaný v sojové omáčce kikoman, pečené brambory na rozmarýně a česneková majonéza (1,3,4,5,6,7,8,10,11(                                     179,-
2. 150g OBLÍBENÁ KLASIKA! HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami(1,3,7,9,10) 165,-
3. 150g GRILOVANÉ KARBANÁTKY připravované z mletého hovězí krku a vepřové plece, smetanová bramborová kaše, sázené vejce a kyselá okurka(1,3,7)       165,-
4. 150g TIKKA MASALA ! KUŘECÍ KOUSKY V JEMNĚ PIKANTNÍ OMÁČCE tikka masala s kokosovým mlékem a rajčaty, dušená jasmínová rýže (1,3,5,6,7,8,11)       165,-
5. 220g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, čerstvou petrželkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7) 155,-
     
     

 

Čtvrtek: 07. 11. 2024 – Polévka: Květákový krém (1,3,7,)

1. 250g MEXICO! QUESADILLAS S VEPŘOVOU PANENKOU, červenou cibulkou, smaženou bramborovou plackou, listovým špenátem, rajčaty, šunkou od kosti, strouhaným sýrem čedar a eidam, ochucený ledový salát, barbecue omáčka(1,3,7) 165,-
2. 300g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK zapečený se zkaramelizovanou červenou cibulkou, anglickou slaninkou a sýrem čedar, smažené krokety a malý řecký salát(1,3,7( 165,-
3. 150g POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ KÝTA na čerstvých bylinkách, přelitá silnou šťávou, karotka na másle, vařené brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10)       169,-
4. 150g KRÁJENÁ VEPŘOVÁ PANENKA plněná sušenými tomaty a bazalkou, podávaná na smetanovém parmazánovém rizotu s pórkem, omáčka demi glas(1,3,7)       165,-
5. 200g ŠPAGETY AGLIO OLIO s česnekem, chilli papričkou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7) 155,-
     
     

 

Pátek: 08. 11. 2024 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem (1,3,7,9)

1. 150g BURGER TALEGGIO v domácí sezamové housce s jemně mletým masem z hovězího krku, majonézou chorrizo, sýrem taleggio, rajčaty, čerstvou cibulkou, rozpečenou anglickou slaninkou, dubovým salátem a kyselou okurkou, smažené hranolky(1,3,7) 165,-
2. 150g ČOČKA NA KYSELO podávaná s vyuzenou krkovičkou, sázeným vejcem, kyselou okurkou a restovanou cibulkou(1,3,7)    165,-
3. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V BRAMBORÁKU podávaný se šťouchaným bramborem s mladou cibulkou a zelným salátem (1,3,7) 165,-
4. 150g GRILOVANÉ KACHNÍ PRSÍČKO přelité švestkovou omáčkou, gratinované smetanové brambory (1,3,7) 175,-
5. 200g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, houbami, anglickou slaninkou, česnekem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7) 155,-