Polední menu

Pondělí: 22. 04. 2024 – Polévka: Hrachová s majoránkou(1,3,7)

1. 150g MEXICO! BURRITOS s kuřecím masem v koření fajitas, španělskou rýží, jalapeňos papričkami, pečenou čerstvou zeleninou, ledovým salátem, strouhaným sýrem eidam a čedar, zakysaná smetana a smažené hranolky(1,3,7) 159,-
2. 150g OBLÍBENÉ! ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná vařeným vejcem, pomalu pečené v silné šťávě, dušená jasmínová rýže(1,3,7,10) 165,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka(1,3,7,10) 155,-
4. 150g VEPŘOVÝ STEAK DUROC zapečený s anglickou slaninkou a sýrem čedar, pečené mladé brambory a pikantní majonéza(1,3,7)       165,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, houbami, chilli papričkou, anglickou slaninkou, smetanou, sýr parmezán(1,3,7)       149,-
     
     

 

Úterý: 23. 04. 2024 – Polévka Kuřecí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g GRILOVANÝ STEAK Z TUŇÁKA nakládaný v marinádě teryiaki, pečené brambory na bylinkách(1,3,4,5,6,7,8,10,11)       175,-
2. 150g NÁŠ TIP! MEDAILONKY Z HOVĚZÍ KÝTY pomalu dušené na houbách podávaná s dušenou jasmínovou rýží s hráškem(1,3,7) 165,-
3. 150g SMAŽENÉ KUŘECÍ A VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY, smetanová bramborová kaše a malý okurkový salát(1,3,7) 159,-
4. 150g BRAMBORÁK PLNĚNÝ KUŘECÍM MASEM restovaným s paprikou, cibulkou, chilli papričkou a rajčaty, zelný salát(1,3,7)       159,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, špenátem, česnekem a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7)       149,-
     
     

Středa: 24. 04. 2024 – Polévka : Jihočeská kulajda (1,3,7)

1.  150g OBLÍBENÁ KLASIKA! HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkami (1,3,7,9,10)                                       159,-
2. 200g GRILOVANÉ KARBANÁTKY připravované z jemně mleté vepřové krkovičky a hovězí krku, ochucené čerstvou majoránkou, smetanová bramborová kaše a kyselá okurka)1,3,7) 159,-
3. 150g KRÁJENÁ VEPŘOVÁ PANENKA plněná anglickou slaninkou a sušenými tomaty, smetanové parmazánové rizoto s pórkem, omáčka demi glas(1,3,7)       165,-
4. 150g OBLÍBENÉ! Grilovaný STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ přelitý smetanovou pepřovou omáčkou, smažené hranolky a bazalková majonéza(1,3,7)       175,-
5. 220g ŠPAGETY ARABIATA S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou, olivami, česnekem, anglickou slaninkou, a sýrem parmezán  (1,3,7) 149,-
     
     

 

Čtvrtek: 25. 04. 2024 – Polévka: Zelná s klobáskou (1,3,7,)

1. 150g MEXICO! QUESADILLAS S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, zeleninovou salsou, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, strouhaným sýrem čedar a eidam, šunkou od kosti a listovým špenátem, zakysaná smetana, smažené hranolky(1,3,7) 159,-
2. 150g VEPŘOVÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK plněný kyselou okurkou, párkem, vejcem a vyuzeným špekem, dušená jasmínová rýže(1,3,7,10) 159,-
3. 150g KUŘECÍ STEAK zapečený modrým sýrem a šunkou od kosti, grilované brambory ochucené rozmarýnem, omáčka demi glas a sázené vejce (1,3,7)       165,-
4. 150g NÁŠ TIP! SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY obalované v kukuřičných corn flakes, bramborová kaše(1,3,7)       165,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONÁRA s anglickou slaninkou, cibulkou, smetanou, čerstvou petrželkou a parmezánem (1,3,7) 149,-
     
     

 

Pátek: 26. 04. 2024 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g GUACAMOLE BURGER v domácí housce s mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, rukolou, česnekovou majonézou, smaženými cibulovými kroužky, guacamole, rajčaty, kyselou okurkou a rozpečenou anglickou slaninkou, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 159,-
2. 150g LIBOVEJ SEGEDÍN! SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravovaný z vepřové kýty, podávaný s houskovým knedlíkem(1,3,7)    159,-
3. 150g STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA podávaný se smetanovým špenátem a šťouchaným bramborem s cibulkou(1,3,4,7) 175,-
4. 150g THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou na červeném kari a kokosovým mlékem, dušená jasmínová rýže(1,3,5,6,7,8,11) 159,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou amatriciana, italskou pancetou, česnekem a sýrem parmezán(1,3,7) 149,-